Кадър БНТ Байдън каза, че 60 милиона човека отговарят на условията

...
Кадър БНТ Байдън каза, че 60 милиона човека отговарят на условията
Коментари Харесай

Байдън: Инжекциите за засилване на имунитета срещу коронавируса ще са безплатни и достъпни

Кадър Българска национална телевизия

 

Байдън сподели, че 60 милиона индивида дават отговор на изискванията за третата инжекция и още веднъж повтори апела си към тези над 70 милиона американци, на които не е сложена нито една инжекция.

Той даде обещание и да се инжектира с подсилваща доза колкото се може по-скоро, заяви Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Също както първата и втората ви инжекция, подсилващата доза е безвъзмездна и елементарно налична ", сподели Байдън в Белия дом.

С подсилващи дози ще могат да се инжектират хората над 65 години, хората в риск от тежко превозване на заболяването и тези, които са изложени на риск от заразяване на работното си място.

" Чуйте гласовете на неимунизираните американци, които лежат в болнични кревати, поемат последния си мирис и споделят: " Защо не се имунизирах? ", сподели Байдън. " Умират и ще умрат хора, които не би трябвало да умират ", добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР